lauantai 15. heinäkuuta 2017

Lomalla viimeinkin

Blogissa on jo yli viikon nyt ollut ihan hiljaista. Johtuu siitä, että olen keskittynyt täysin lomailemiseen. Eli aurinkotuolissa makaamiseen, sekä kylmiin juomiin!

Tämä on siis todellinen lepoloma meidän perheelle ollut ja tullut ihan tarpeeseen... huomaan.

Ennen tänne Thaimaan valkoisille rannoille lentämistä olikin pätkä enemmän reissaamista ja useissa kohteissa majoittumista. Vaikka tuo reissaaminen kivaa onkin ja uusien paikkojen tutkiminen, niin kyllä on mukavaa vaan olla ja painaa pää useana yönä peräkkäin samaan tyynyyn. Matkalaukut levällään, ilman että niitä täytyy jatkuvasti tonkia ja sulloa tavaroita takaisin.
Ei jatkuvaa karttojen tutkimista ja uusien paikkojen etsimistä.

Hotelli on ihana, viihtyisä ja siisti. Uima-altaita löytyy useampia, allasbaarejakin kaksi. Omasta huoneesta on ihanat näkymät vuorelle ja huoneessa myös kylpyamme!

näkymä parvekkeelta

Tälle reissulle lähdettiin täysin ilman suunnitelmia ja päätettiin, että joka päivä mennään ihan fiilispohjalla ja fiilishän on meitä johtanut lähinnä rannalle ja altaalle.

Kata beach

Yksi vähän pitempi reissu tehtiin, reissu sairaalaan. 
Meillä oli pieni huoli pojasta, kun pulikoinnin tuoksinnassa köhi hieman vettä ja seuraavana päivänä oli kuumetta ja yski kovasti.
 Pieni epäilys ja pelko oli ettei olisi vettä keuhkoihin päässyt. 
No lääkärissä käytiin, poika tutkittiin ja keuhkokuvakin otettiin, kaikki hyvin, poika oli vain ilmeisesti vilustunut. Pohdittiin miehen kanssa, että mitähän lysti kustantaa kerran keuhkokuvatkin otettiin? 

Onneksi on vakuutus!

 Sairaalan lasku oli n.45e! Thaimaa on kyllä niiiiiiin ihanan halpa!!!

Sairaalareissusta oli se hyöty, että sairaalan vieressä oli suht iso kauppakeskus ja päätettiin hieman shoppailla samalla, kerran jo niin pitkällä oltiin (matkaan kului taksilla n.30min)

Silmät kiiluen vilistin hyllyjen välejä tutkailemassa kaikkea. Lapsi oli istutettu ostoskärryihin puhelimen kanssa ja mieskin katosi johonkin kenkiä sovittamaan.

Pieni järjen ääni kuitenkin hakkasi takaraivossa, ettei saa shoppailla paljoa, koska MATKALAUKKUIHIN EI MAHDU!!! Sydneyssa jouduttiin jo jonkin verran karsimaan tavaraa ja heittämään pois, koska painorajat!


Mutta kyllähän sieltä nyt tälläkin reissulla lentää tavaroita roskiin ja tilaa tulee, piipitti jokin toinen ääni.

Lopulta sain rajattua himoni vain muutamaan pieneen juttuun. 

uutta kynsilakkaa ja uudet rantasandaalit


Meidän hotellin vieressä menee semmonen kiva katu jonka varrella on molemmin puolin pikkuisia putiikkeja ja kosmetiikkakauppoja ja kaikkea kivaa, katu tietysti haarautuu ja siitä lähtee toinen katu samoilla ominaisuuksilla (tietty).

Ollaan käyty vähän kurkkimassa kaupoissa ja olen pitänyt näppini kurissa odotellen sitä the shoppailupäivää, joka on sitten, kun olen käynyt tavarani läpi ja tiedän paljon suunnilleen uskaltaa shoppailla.

Täällä vaan on niin älyttömän halpaa, että tekee mieli tyhjentää kaikki hyllyt tavaroista, kaikkea ihanaa krääsää! Tuliaisiakin tekisi mieli ostaa vaikka kuinka!


 ostin itselleni topin, kun bongattiin kaupassa lasten koossa samalla kuvalla, 
oli pojallekkin pakko hommata.

Shoppailusta täällä tulen varmaan (varmasti!) kirjoittamaan lisää, mutta en tässä ja nyt!

Kaikenlaista villielämääkin löytyy! Nyrkin kokoisia perhosia, melkein samaa kokoluokkaa olevan kotilon bongasimme, sammakoita (tai ainakin raatoja), joku hirmuinen n.15cm pitkä toukka tai mato tai tuhatjalkainen...jalkoja oli ainakin!
Sekä tämä ihana pikkuveijari, joka gekko kuulema on.
Harmi, ettei kaveri kauaa viihtynyt seurassa.

On tässä lomassa pari varjopuoltakin ollut. Poika tosiaan on vilustunut, yhden päivän oli kuumeessa ja nyt kovasti nokka vuotaa, sekä ääni on mennyt. Tosin ei paljoa tunnu menoa haittaavan.

Lisäksi koko poppoo kärsii ikävistä vatsavaivoista, miehelle nousi jopa kuume ja joutui päiväksi vuoteen omaksi.

Tietysti lomalla pitää ottaa vähän punaa brunaa pintaan, ja koska tarpeellinen määrä aurinkoa on paljon, ollaan nyt miehen kanssa hieman punakoita upeasti ruskettuneita! 
Pyyhkeet on vaan niin pirun karkeita, että ihoa vähän aristaa!
Poika ei onneksi ole pahemmin palanut, vaikka paljon onkin aurinkoa saanut ja jatkuvasti altaassa/meressä pulikoinut, ainoastaan posket ovat kuin Joulupukin pikku-apurilla!

Vielä pari päivää saadaan nauttia tästä ihanan kostean kuumasta ilmastosta (ihanat kelit olleet vaikka onkin sadekausi ja päivittäin melkeen tulee täydeltä tuutilta jossain vaiheessa), lämpökin huitelee 27-30°C joka päivä.

Tiistaina sitten palataankin takaisin Suomeen liki 9,5kk:n reissulta!
IHANAA!!! Ruisleipää, salmiakkia, Fazerin suklaata ja Juhla mokkaa!







tiistai 4. heinäkuuta 2017

Matkalla: Sydney

Uuden-Seelannin reissun jälkeen  meillä oli vielä viikon stoppi Sydneyssä.
Aikamme Sydneyssä meni ilman varsinaista suunnitelmaa ja lähdimmekin joka päivä seikkailemaan kaupunkiin sen suurempia suunnittelematta. 




Eräässä Brasilialais vaikutteisessa ravintolassa , jossa kävimme lounastamassa oli esillä paistumassa olevia lihoja. Ruoka tuolla oli erittäin hyvää!


Hihkuin innosta kun pääsimme tänne! Shoppailu on jäänyt vähälle ja Paddy's marketsista kävimme vielä loput tuliaiset hakemassa! Sain vähän helpotusta ostohimoon!


 Viimeisenä kokonaisena päivänä kävimme Sydneyn suosituimmalla rannalla eli Bondi beachilla! Talviaikaan tuolla ei ihan hirveästi ihmisiä ole. 
Visiitti rannalla jäi suht lyhyeksi, koska 5 vuotias vesihirmu halusi tietysti mennä veden läheisyyteen leikkimään ja tottakai siinä onnistui vaatteensa kastelemaan!

Pancakes on the Rocks, ravintola on ensimmäinen ravintola jonne olen joutunut jonottamaan jotta pääsen syömään!
Ruoka oli kieltämättä hyvää, joskin jälkiruoka oli hienoinen pettymys, olin tietenkin olettanut että pannukakut ovat ravintolan erikoisuus ja siksi erityisen hyviä, mutta ei.


 En tiedä mitä lintuja nämä ovat, mutta röyhkeämpiä lintuja ovat kuin lokit! Nämä siis hyppäsivät ravintolan terassilla pöydille ja varastivat ruokasi... Vaikka istuit siinä pöydässä!
 Oopperatalolla oli tietysti käytävä




Vaikka reissu onkin ollut ihana ja ollaan nähty paljon kaikkea upeaa tässä viimeisen kahden viikon aikana niin onhan tämä aika hektistä lomailua ollut!
Tässä vaiheessa alkaa jo hieman olla poikki tähän jatkuvaan seikkailuun ja paikasta toseen kulkemiseen, joten on ihanaa, että tänään lähdemme viimein matkamme viimeiselle etapille ennen kotiin paluuta!
Pari viikkoa Thaimaassa lepäilyä ja sitten vihdoin kotiin!!!  <3






sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

CELRANICO: return to nature pore eye serum




Etsiessäni seerumia jo loppuneen it's skin: power 10 formula vc effectorin tilalle, selailin e-baytä ties kuinka kauan. Koska minulla ei ole aiempaa kokemusta seerumeista lainkaan, oli homma taas aika arvalla vetämistä.
Jotenkaan en myös tuntunut oikein löytävän edes seerumeita tuolta, tai en vain osannut oikeasti etsiä.
Anyway lopulta päädyin ostamaan Celranico return to nature pore eye serumin ilman mitään sen suurempia tietoja tuotteesta.

Muutaman viikon käytön jälkeen alkoi kiinnostaa tuote ja mitä siitä kerrotaan?

Ystäväni google ei kuitenkaan tuntunut löytävän tuotteesta juurikaan mitään tietoa??!!

Läjäpäin löytyi tuotetta myyviä sivustoja, mutta itse tuotteesta ei tiedetä kertoa mitään!

Edes tuotteen omilta sivuilta ei liiemmin irtoa selostusta tuotteesta.

En ole mikään Inci listoista innosteleva, enkä usein niitä edes katsele, kuitenkin erästä blogia lukiessani incit tulevat esille suht useasti ja paljon on puhetta tuon blogin puolella tuotteissa ilmenevien silikonien osalta.

Päällimmäisenä muistuu mieleen silikoneja sisältävistä kasvotuotteista, että luovat ikään kuin kalvon ihon päälle ja täyttävät ehkä juonteet seuraavaan pesuun saakka, ilman varsinaista hoitamista?

Korjatkaa, jos olen väärässä, koska tämä tietämys perustuu ainoastaan toisesta blogista luettuun juttuun, eikä siis ole näin mitenkään faktaperäinen...tai sitten on, riippuu tuon bloggarin tietotaidoista.

Kuitenkin tämän luettuani aloin miettimään tätä omaa tuotettani, koska tämän laiton jälkeen todella tuntuu kuin ihon päälle olisi kalvon levittänyt.

Ja, koska tuotteessa on viittaus käyttöön ryppyjen yhteydessä, oli minun pakko lukaista tuo inci läpi...
No enhän minä niistä mitään ymmärrä, enkä edes yritä väittää moista, joten apuna käytin http://www.incihaku.fi/ ja listassa heti ensimmäisenä veden jälkeen löytyi joku silikonijohdannainen, sekä listan alkupäästä löytyi muitakin silikonijohdannaisia, sekä silikonia. Ihaan loppuun en tuota selostetta jaksanut käydä läpi, koska faktahan on etten näistä juurikaan ymmärrä.

Jos siellä on joku joka enemmän ymmärtää, olisi mielenkiintoista kuulla mielipidettä tästä tuotteesta pohjautuen kokemukseen tai ehkä vielä enemmän kiinnostaa mielipide tuosta inci- listasta!

Tuote siis lupaa pitää silmänympärysihon napakkana!

Tästä tuotteesta siis tosiaan ei pahemmin tietoa löydy, mutta oman kokemukseni pohjalta voin kuitenkin kertoa seuraavaa:

Jättää kalvomaisen tunteen iholle.
Iho ei tunnu niin kosteutetulta kuin aiemmin käytössä olleen seerumin kanssa, silmänympärysiholla tuntuu ajoittain jopa hieman liian kiristävältä---> kuivalta.
Kätevä pumppupullo, jolla annostelu onnistuu helposti ja hygieenisesti.
Tuotteessa parfyymimäinen tuoksu, tulee mieleen jokin äidin käyttämä hajuste, kun olin lapsi. Semmoinen hieman tätimäinen tai rouvamainen.
Onneksi tuoksu ei ole kovin voimakas, on jopa ihan miellyttävä nenään.

Muutaman viikon käytön jälkeen, oli tämän käyttö pakko lopettaa, koska silmänympärys ihoni alkoi olla huomattavasti huonommassa kunnossa

Tuote ei siis sopinut minulle. Enkä siitä juurikan tykännyt.