torstai 25. toukokuuta 2017

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence


Tähän astisten limaisten etanatuotteiden limaisin versio tulee tässä: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.
Tässä tuotteessa siis peräti 96% suodatettua etanan limaa... huhh,, ja sen kyllä huomaa. Koostumukseltaan tuote on varsin geelimäinen...

EI...

siirappinen... 

EII...

limainen...

KYLLÄ! Paremmin en tuota koostumusta osaa kuvata!




Ei kuitenkaan kannata säikähtää, tässä tuotteessa ei ole mitään ällöttävää, eikä tästä mitenkään tule mieleen etanan limavana... 
Paitsi ehkä tuotteen nimestä...
ja jos asiaa oikein ajattelee... 
ANYWAY tuote on täysin hajuton, levittyy vaivattomasti kasvoille ja imeytyy nopeasti. 

Kätevän pumppupullon ansiosta tuote on erittäin hygieeninen ja pari pientä painallusta tuotetta riittää koko kasvojen alueelle.

Lisäksi erittäin riittoisa, n. 2kk:n käytö jälkeen tuosta 100ml pullosta on mennyt vajaa puolet!!




Mitä tuote lupaa?


  • tukee solujen uudistumista
  • lukitsee kosteuden ihoon
  • soveltuu herkälle iholle
  • ei jätä tahmeaa, rasvaista tai raskasta tunnetta iholle
  • auttaa korjaamaan aknesta johtuvia arpia ja jälkiä
Oma koemukseni tuotteesta?

Olen vähän jotenkin hämmentynyt tästä tuotteesta. Normaalisti tuotteesta pystyy saamaan jonkinlaisen käsityksen, kuten "wau, kylläpä tuntuu ihanan virkistävältä!" tai "kylläpä tuli iho pehmoiseksi tästä tuotteesta", mutta tämän tuotteen kohdalla en saa minkäänlaista tuntumaa. Tämän levitettyä ei jää oikein minkäänlaista tunnetta!

Tosin, omassa ihossani ei liiemmin ongelmia ole. Herkkä iho silmien ympärillä, pieni pintakuivuus, sekä hieman rasvoittuva t-alue. Siinäpä ne. 
Eikä aiempaa essence kokemusta ole minkäänlaista, joten vertailemaankaan en pääse.

Se mikä täytyy sanoa on, että aloitettuani Korealaisen 10-vaiheisen ihonhoitorutiinin on ihossani kuitenkin tapahtunut jotakin! Se on kirkastunut, vaalentunut, maksaläiskät ovat häipymään päin, mahdottoman tummat silmänaluset ovat vaalentuneet, ihoni tuntuu kimmoisammalta, eikä kasvoissani tunnu enää lähes koskaan kiristystä!

Tämän kaiken lisäksi huomaan ettei t-alueeni rasvoitu eikä pukkaa finnejä vaikka aluetta rasvailenkin (aiemmin alkoi heti kukkia, jos erehdyin rasvaa laittamaan).


Joten, voisin kuvitella että hoitonesteellä on kuitenkin osuutta ihoni hyvinvoinnissa vaikka en sen vaikutusta pysty erikseen erittelemään. Onhan hoitonesteen perimmäinen tarkoitus kuitenkin lukita kosteus ihoon, sekä valmistaa iho vastaanottamaan muut hoitotuotteet.

Ehkä ymmärrän tämän tuotteen päälle enemmän, kunhan kokemus ihonhoitotuotteista kasvaa. Nyt jään vaan ihmettelemään mistä kaikissa hyvissä arvosteluissa oikein oli kysymys?

JOS SINULLA ON KOKEMUSTA KYSEISESTÄ TUOTTEESTA, OLISI KIVA JOS SEN KANSSANI JAKAISIT!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos! :)