sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

CELRANICO: return to nature pore eye serum




Etsiessäni seerumia jo loppuneen it's skin: power 10 formula vc effectorin tilalle, selailin e-baytä ties kuinka kauan. Koska minulla ei ole aiempaa kokemusta seerumeista lainkaan, oli homma taas aika arvalla vetämistä.
Jotenkaan en myös tuntunut oikein löytävän edes seerumeita tuolta, tai en vain osannut oikeasti etsiä.
Anyway lopulta päädyin ostamaan Celranico return to nature pore eye serumin ilman mitään sen suurempia tietoja tuotteesta.

Muutaman viikon käytön jälkeen alkoi kiinnostaa tuote ja mitä siitä kerrotaan?

Ystäväni google ei kuitenkaan tuntunut löytävän tuotteesta juurikaan mitään tietoa??!!

Läjäpäin löytyi tuotetta myyviä sivustoja, mutta itse tuotteesta ei tiedetä kertoa mitään!

Edes tuotteen omilta sivuilta ei liiemmin irtoa selostusta tuotteesta.

En ole mikään Inci listoista innosteleva, enkä usein niitä edes katsele, kuitenkin erästä blogia lukiessani incit tulevat esille suht useasti ja paljon on puhetta tuon blogin puolella tuotteissa ilmenevien silikonien osalta.

Päällimmäisenä muistuu mieleen silikoneja sisältävistä kasvotuotteista, että luovat ikään kuin kalvon ihon päälle ja täyttävät ehkä juonteet seuraavaan pesuun saakka, ilman varsinaista hoitamista?

Korjatkaa, jos olen väärässä, koska tämä tietämys perustuu ainoastaan toisesta blogista luettuun juttuun, eikä siis ole näin mitenkään faktaperäinen...tai sitten on, riippuu tuon bloggarin tietotaidoista.

Kuitenkin tämän luettuani aloin miettimään tätä omaa tuotettani, koska tämän laiton jälkeen todella tuntuu kuin ihon päälle olisi kalvon levittänyt.

Ja, koska tuotteessa on viittaus käyttöön ryppyjen yhteydessä, oli minun pakko lukaista tuo inci läpi...
No enhän minä niistä mitään ymmärrä, enkä edes yritä väittää moista, joten apuna käytin http://www.incihaku.fi/ ja listassa heti ensimmäisenä veden jälkeen löytyi joku silikonijohdannainen, sekä listan alkupäästä löytyi muitakin silikonijohdannaisia, sekä silikonia. Ihaan loppuun en tuota selostetta jaksanut käydä läpi, koska faktahan on etten näistä juurikaan ymmärrä.

Jos siellä on joku joka enemmän ymmärtää, olisi mielenkiintoista kuulla mielipidettä tästä tuotteesta pohjautuen kokemukseen tai ehkä vielä enemmän kiinnostaa mielipide tuosta inci- listasta!

Tuote siis lupaa pitää silmänympärysihon napakkana!

Tästä tuotteesta siis tosiaan ei pahemmin tietoa löydy, mutta oman kokemukseni pohjalta voin kuitenkin kertoa seuraavaa:

Jättää kalvomaisen tunteen iholle.
Iho ei tunnu niin kosteutetulta kuin aiemmin käytössä olleen seerumin kanssa, silmänympärysiholla tuntuu ajoittain jopa hieman liian kiristävältä---> kuivalta.
Kätevä pumppupullo, jolla annostelu onnistuu helposti ja hygieenisesti.
Tuotteessa parfyymimäinen tuoksu, tulee mieleen jokin äidin käyttämä hajuste, kun olin lapsi. Semmoinen hieman tätimäinen tai rouvamainen.
Onneksi tuoksu ei ole kovin voimakas, on jopa ihan miellyttävä nenään.

Muutaman viikon käytön jälkeen, oli tämän käyttö pakko lopettaa, koska silmänympärys ihoni alkoi olla huomattavasti huonommassa kunnossa

Tuote ei siis sopinut minulle. Enkä siitä juurikan tykännyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos! :)