tiistai 4. heinäkuuta 2017

Matkalla: Sydney

Uuden-Seelannin reissun jälkeen  meillä oli vielä viikon stoppi Sydneyssä.
Aikamme Sydneyssä meni ilman varsinaista suunnitelmaa ja lähdimmekin joka päivä seikkailemaan kaupunkiin sen suurempia suunnittelematta. 




Eräässä Brasilialais vaikutteisessa ravintolassa , jossa kävimme lounastamassa oli esillä paistumassa olevia lihoja. Ruoka tuolla oli erittäin hyvää!


Hihkuin innosta kun pääsimme tänne! Shoppailu on jäänyt vähälle ja Paddy's marketsista kävimme vielä loput tuliaiset hakemassa! Sain vähän helpotusta ostohimoon!


 Viimeisenä kokonaisena päivänä kävimme Sydneyn suosituimmalla rannalla eli Bondi beachilla! Talviaikaan tuolla ei ihan hirveästi ihmisiä ole. 
Visiitti rannalla jäi suht lyhyeksi, koska 5 vuotias vesihirmu halusi tietysti mennä veden läheisyyteen leikkimään ja tottakai siinä onnistui vaatteensa kastelemaan!

Pancakes on the Rocks, ravintola on ensimmäinen ravintola jonne olen joutunut jonottamaan jotta pääsen syömään!
Ruoka oli kieltämättä hyvää, joskin jälkiruoka oli hienoinen pettymys, olin tietenkin olettanut että pannukakut ovat ravintolan erikoisuus ja siksi erityisen hyviä, mutta ei.


 En tiedä mitä lintuja nämä ovat, mutta röyhkeämpiä lintuja ovat kuin lokit! Nämä siis hyppäsivät ravintolan terassilla pöydille ja varastivat ruokasi... Vaikka istuit siinä pöydässä!
 Oopperatalolla oli tietysti käytävä




Vaikka reissu onkin ollut ihana ja ollaan nähty paljon kaikkea upeaa tässä viimeisen kahden viikon aikana niin onhan tämä aika hektistä lomailua ollut!
Tässä vaiheessa alkaa jo hieman olla poikki tähän jatkuvaan seikkailuun ja paikasta toseen kulkemiseen, joten on ihanaa, että tänään lähdemme viimein matkamme viimeiselle etapille ennen kotiin paluuta!
Pari viikkoa Thaimaassa lepäilyä ja sitten vihdoin kotiin!!!  <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos! :)