maanantai 29. toukokuuta 2017

Korealainen ihonhoitorutiini

Kun kuulin ensimmäistä kertaa Korealaisesta kosmetiikasta (muutamia kuukausia sitten... I know! ...myöhäinen lintu...) täytyy sanoa, että kiinnostukseni heräsi oitis.

Se meinasi myös lopahtaa samantien, kun luin Korealaisesta 10-vaiheisesta ihonhoitorutiinista...
En todellakaan ole mikään kosmetiikkaihminen ja ajatuksenakin tuntui aika naurettavalle kerrostaa kasvoille tolkuttomasti tavaraa.

Jossain mieleni sopukoissa tuo kiinnostus korealaista ihonhoitoa kohtaan kuitenkin kyti niin vahvasti, että päätin kuitenkin leikkiin ryhtyä ja katsoa mitä siitä seuraa

Olen nyt noin 2 kk toteuttanut Korealaista ihonhoitorutiinia ja ero entiseen on huomattava!

  • ihoni on kirkkaampi
  • sävy on tasaisempi
  • iholla ei tunnu kireyttä
  • ihoni ei tunnu kuivalta
  • ihoni ei rasvoitu
  • ihoni on pehmeämpi
  • silmänaluseni ovat vaaleammat
  • ärtyneet nenänpielet ovat vähemmän punaiset ja kutiavat vähemmän
Lisäksi olen alkanut nauttia näistä minun ja kasvojeni yhteisistä hemmotteluhetkistä joka aamu ja ilta <3

Eli asiaan...

Korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu 10-vaihetta...
KYLLÄ vain!
Totta, tämä vie enemmän aikaa, mutta sanoisin, että on sen arvoista.


Eikö se luo vaan raskan kerroksen erilaisia tuotteita, joka paitsi tuntuu epämiellyttävälle, myös tukkii ihohuokoset?

-Ei. Salaisuus piilee tuotteiden kerrostamisessa. Tuotteet laitetetaan iholle koostumuksen mukaan aloittaen kevyimmästä ja siirtyen vaiheittain paksuimpaan. Nestemäiset tuotteet imeytyvät ihoon nopeammin ja paksummat hitaammin antaen pitkäkestoista suojaa sekä kosteutusta.
Muista kuitenkin pitää tuotteiden laiton välillä hieman taukoa, että kerkevat imeytyä.



Sama homma vaiheittain:

1. PUHDISTUSÖLJY: poistaa kasvoilta meikin sekä päivän aikana kertyneen lian sekä saasteet

2. PUHDISTUSVAAHTO/-GEELI: poistaa kasvoilta loput epäpuhtaudet

3. KUORINTA: kasvot kuoritaan 1-2 kertaa viikossa (holika holika; smooth egg skin peeling gel)

4. KASVOVESI (TONER): palauttaa ihon PH-tasapainon puhdistuksen jälkeen, sekä kosteuttaa, että auttaa muiden hoitotuotteien imeytymistä ihoon (the face shop; chia seed hydrating toner)

5. HOITONESTE (ESSENCE): Tonerin ja seerumin välimuoto Nimensä mukaan hoitaa- ja kosteuttaa ihoa, sekä auttaa seuraavien tuotteiden imeytymistä. (cosrx advanced snail 96 mucin power essence)


6. SEERUMI TAI AMPOULE: tehohoito, sisältäen paljon aktiiviaineita. Imeytyy ihon syvempiin kerroksiin, tarjoten parasta mahdollista hoitoa iholle (seerumeita löytyy eri tarkoituksiin, erilaisilla ominaisuuksilla mm. ikääntymisen merkkejä vastaan, kirkastamaan) (it's skin: power 10 formula vc effector with c-vitamin derivatives)

7. SHEET MASKI( KANGASNAAMIO): löytyy paljon erilaisilla ominaisuuksilla, mm. kosteuttamiseen, kirkastamiseen. Auttaa hoitavien aineiden imeytymisessä, sekä lukitsee kosteuden iholle. Käytetään vaikka päivittäin, tai harvemmin, mikä kellekkin sopii. (kosé cosmeport; babyish)

8. SILMÄNYMPÄRYSVOIDE: kosteuttamaan silmänympärysten herkkää ihoa (mizon; snail repair eye cream)

9. EMULSIO/VOIDE: kosteuttaa ja auttaa kosteuden pysymistä iholla (secret key; snail repairing emulsion)

10. ILLALLA: YÖNAAMIO:Kosteuttaa ja lukitsee kosteuden ihoon (etude house: moistfull collagen sleeping pack
AAMULLA: aurinkosuoja, suojaamaan ihoa auringon haitoilta. Huomaa, että BB- ja CC-, sekä monet cushion tuotteet sisältävt aurinkosuojan!




Lopuksi pikku vinkkejä korealaisen ihonhoitorutiinin aloittamiseen:

  • Kaikkia vaiheita ja tuotteita ei tarvite/kannata ottaa yhdeltä istumalta käyttöön. Voit lisäillä pikkuhiljaa tuotteita jo olemassa oleviin rutiineihisi. Ei ole värin yhdistellä länsimaista kosmetikkaa Korealaisen kanssa. Hyvä on myös muistaa, ettei kaikki tuotteet välttämättä sovellu omalle ihotyypille, joten malttia!
  • Ei kuitenkaan kannata heti luopua tuotteesta, jos uuden tuotteen aloituksen jälkeen ilmenee iholla oireita, kuten rasvottumista ja finnejä. Iho reagoi uuteen tuotteeseen. Anna tuotteelle muutama viikon ajan mahdollisuus, jos oireet eivät kuitenkaan poistu, on ehkä syytä vaihtaa tuotetta.
  • VERTAILE! Valikoima on aivan JÄR-JET-TÖ-MÄN laaja. Lue arvosteluja, tilaa testereitä, löydä parhaimmat tuottee itsellesi
  • Tuotteet tulee levittää kasvoille taputtelemalla ja kevyesti pyörivin liikkein hieroen! Se tehostaa sekä pintaverenkieroa, että tuotteiden imeytymisetä. Heitä roskiin siis tapasi hieroa rasvat ronskisti kasvoihisi!
  • toneria laittaessasi kokeile sen sijaan, että laitat tuotetta vanulappuun ja pyyhit kasvoihisi kaataa muutama tippa käteen ja taputella kasvoillesi. Jättää taatusti freesin olon, sekä säästää tuotettakin!














torstai 25. toukokuuta 2017

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence


Tähän astisten limaisten etanatuotteiden limaisin versio tulee tässä: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.
Tässä tuotteessa siis peräti 96% suodatettua etanan limaa... huhh,, ja sen kyllä huomaa. Koostumukseltaan tuote on varsin geelimäinen...

EI...

siirappinen... 

EII...

limainen...

KYLLÄ! Paremmin en tuota koostumusta osaa kuvata!




Ei kuitenkaan kannata säikähtää, tässä tuotteessa ei ole mitään ällöttävää, eikä tästä mitenkään tule mieleen etanan limavana... 
Paitsi ehkä tuotteen nimestä...
ja jos asiaa oikein ajattelee... 
ANYWAY tuote on täysin hajuton, levittyy vaivattomasti kasvoille ja imeytyy nopeasti. 

Kätevän pumppupullon ansiosta tuote on erittäin hygieeninen ja pari pientä painallusta tuotetta riittää koko kasvojen alueelle.

Lisäksi erittäin riittoisa, n. 2kk:n käytö jälkeen tuosta 100ml pullosta on mennyt vajaa puolet!!




Mitä tuote lupaa?


  • tukee solujen uudistumista
  • lukitsee kosteuden ihoon
  • soveltuu herkälle iholle
  • ei jätä tahmeaa, rasvaista tai raskasta tunnetta iholle
  • auttaa korjaamaan aknesta johtuvia arpia ja jälkiä
Oma koemukseni tuotteesta?

Olen vähän jotenkin hämmentynyt tästä tuotteesta. Normaalisti tuotteesta pystyy saamaan jonkinlaisen käsityksen, kuten "wau, kylläpä tuntuu ihanan virkistävältä!" tai "kylläpä tuli iho pehmoiseksi tästä tuotteesta", mutta tämän tuotteen kohdalla en saa minkäänlaista tuntumaa. Tämän levitettyä ei jää oikein minkäänlaista tunnetta!

Tosin, omassa ihossani ei liiemmin ongelmia ole. Herkkä iho silmien ympärillä, pieni pintakuivuus, sekä hieman rasvoittuva t-alue. Siinäpä ne. 
Eikä aiempaa essence kokemusta ole minkäänlaista, joten vertailemaankaan en pääse.

Se mikä täytyy sanoa on, että aloitettuani Korealaisen 10-vaiheisen ihonhoitorutiinin on ihossani kuitenkin tapahtunut jotakin! Se on kirkastunut, vaalentunut, maksaläiskät ovat häipymään päin, mahdottoman tummat silmänaluset ovat vaalentuneet, ihoni tuntuu kimmoisammalta, eikä kasvoissani tunnu enää lähes koskaan kiristystä!

Tämän kaiken lisäksi huomaan ettei t-alueeni rasvoitu eikä pukkaa finnejä vaikka aluetta rasvailenkin (aiemmin alkoi heti kukkia, jos erehdyin rasvaa laittamaan).


Joten, voisin kuvitella että hoitonesteellä on kuitenkin osuutta ihoni hyvinvoinnissa vaikka en sen vaikutusta pysty erikseen erittelemään. Onhan hoitonesteen perimmäinen tarkoitus kuitenkin lukita kosteus ihoon, sekä valmistaa iho vastaanottamaan muut hoitotuotteet.

Ehkä ymmärrän tämän tuotteen päälle enemmän, kunhan kokemus ihonhoitotuotteista kasvaa. Nyt jään vaan ihmettelemään mistä kaikissa hyvissä arvosteluissa oikein oli kysymys?

JOS SINULLA ON KOKEMUSTA KYSEISESTÄ TUOTTEESTA, OLISI KIVA JOS SEN KANSSANI JAKAISIT!



maanantai 22. toukokuuta 2017

DIY: VARTALOVOIDE PALAT

Löysin taannoin tieni Pinterestiin ja voi luoja miten koukutuin! Olen surffaillut nyt useampana päivänä monia tunteja kahlaten läpi kaikenmaailman DIY juttuja. Tuskin maltan odottaa, että pääsen kokeilemaan kaikkia ihania ohjeita mitä löysin!

Löysin myös käyttöä kookosöljylle mikä kaapissa käyttämättömänä lojui. 

Löysin tämän helpon 3 aineksen ohjeen, saan osan tuosta öljystä käytettyä tähän. Ja koska vartalovoiteeni on loppu ja ihoni tarvitsee ehdottomasti jatkuvaa kosteutusta tuli tämä täydelliseen saumaan!

Vartalovoide palat ovat siis kuin vartalovoide, mutta kiinteässä muodossa. Ihon lämpö saa tuotteen sulamaan ja siis hieromalla palaa ihoon se levittyy kuin normaali voide. Voilá!
Ai, että miten kätevää!

Ohje oli helppo, nopea ja onneksi myös erittäin siististi toteutuva.

AINEKSET:
1 osa mehiläisvahaa
1 osa kookosöljyä
(oman mieltymyksen mukaan) eteeristä öljyä 

1.Ota kattila, laita pohjalle pari senttiä vettä ja laita levylle lämpiämään.

2. Ota kuumuuden kestävä astia ja laita astiaan haluttu määrä mehiläisvahaa ( itse käytin 1 CUP = 250ml)

3.Sulata vaha vesihauteessa (mehiläisvaha sulaa +60°C, eli hirveän kuumaksi vettä ei tarvitse lämmittää)


4. Lisää kookosöljy sulaneen vahan sekaan ja sekoita kunnes neste on kokonaan kirkasta (itse laitoin kookosöljyn suoraan huoneenlämpöisenä, joten mehiläisvaha alkoi heti muuttua kiinteämmäksi, koska lämpötila laski liikaa, joten jouduin jonkin aikaa sekoittelemaan)


5. Kun mehiläisvaha ja kookosöljy ovat sekoittuneet keskenään, ota ne pois hauteesta, odota, että seos hiemän jäähtyy, ja sekoita eteerinen öljy joukkoon (koska minulla oli lämpötila vain juuri yli sulamispisteen, alkoi vaha lähes välittömästi jähmettyä, joten eteerisen öljyn sai aika vauhdilla sekoittaa joukkoon). Itse käytin tässä n. 10 tippaa piparminttuöljyä (RAKASTAN PIPARMINTTUA) se antoi ihanan, melko miedon piparmintun tuoksun seokseen.


6. Kaada seos muotteihin (esim. silikonimuotit). Itselläni oli käytössä paperiset muffinimuotit, koska muitakaan ei ollut :D

7. Anna seoksen jähmettyä (jos vartalovoiteen haluaa jähmettää nopeasti, voi muotit laittaa jääkaappiin)


Mehiläisvahan ostin samankaltaisesta remonttikaupasta kuin Bauhaus. Vasta tuolla kaupassa tajusin, että tätä myytiin siellä aivan törkeään hintaan, mutta koska kauppaan vartavasten tätä varten oli lähdetty ja kauppa ei kotikulmilla ollut niin tämä otettiin ( en siis löytänyt nopealla googletuksella muuta paikkaa missä tätä myytäisiin ilman, että se pitäisi tilata ja halusin vahan nopeasti)

Kaikkia voiteen ainesosia voit ostaa helposti esimerkiksi Limepopista.



Pääsin suihkun jälkeen heti koettamaan voidetta.

OMG!!!

Voide levittyy ihanan helposti iholle, piparmintun tuoksu on juuri sopivan mieto, raikas, virkistävä! Iholle jää ihana tuoksu pitkäksi aikaa. Hieman öljyinen ihosta jää, mutta jos ei heti tarvitse olla menossa ei tämäkään haittaa... ainakaan minua :D



JATKOON!!! EHDOTTOMASTI!!!
<3




keskiviikko 17. toukokuuta 2017

UUDET TUOTTEET SAAPUIVAT

IIIKKKKK... olen aivan innoissani, taas tuli uusi erä kosmetiikkaa kokeiltavaksi/ käytettäväksi!
Aloin jo huolestumaan, kun tilaustani ei meinannut kuulua ja toner sekä seerumi alkoivat vetää viimeisiään. No nyt on taas varastossa täytettä ja tuskin maltan odottaa, että pääsen kaikkia käyttämään!!!

Erityisen innolla odotan Tony Molyn tomatox massage packin kokeilua, koska tuotteesta olen lukenut pelkästään hyviä arvosteluja!

Tässä nämä uudet ihanuudet :

CELRANICO: return to nature pore eye serum
TONY MOLY: tomatox magic white massage pack
TONY MOLY: pokemon foam cleaneser

ETUDE HOUSE: wonder pore freshner
TOO COOL FOR SCHOOL: pumpkin sleeping pack
TONY MOLY: pure eco bamboo cool water fresh toner

IT'S SKIN:collagen nutrition emulsion
MISSHA: the style pearl eyeliner

Kaupanpäällisiksi myyjä lähetti:
ETUDE HOUSE: mascara remover (matkakoko 25ml)
TOO COOL FOR SCHOOL: blending cream BB (samples x2)
sekä
2 kpl tarrarullia hiuksiin

♥ 

Vielä 3 tuotetta jäi uupumaan, mutta eiköhän nekin vielä perässä tule.

Näiden lisäksi juttua tulossa vielä aiemmin tilaamistani tuotteista:

DERMAL: collagen essence sheet mask
THESAEM: silk hair argan intenSe hair pack
ETUDE HOUSE:  my lash serum






♥      ♥  ♥  ♥  ♥      
ME SOOOOO HAPPY!!!!
♥      ♥  ♥  ♥  ♥      


















lauantai 13. toukokuuta 2017

ETUDE HOUSE: moistfull collagen sleeping pack

Nyt päästän kyllä ehdottomasti lempituotteeseeni Etude housen colleagen sleeping packiin!
Tämä on siis osa Etude housen moistful collagen sarjaa, josta löytyy kaikki tarvittava ihonhoitoon.
Itselläni ei kuitenkaan ole vielä kokemusta sarjan muista tuoteista, ainoastaan tästä sleeping packista.



Mitä tuote lupaa?

  • rauhoittaa ihoa
  • kosteuttaa
  • kirkastaa
Sleeping pack jätetään yöksi kasvoille kosteuttamaan ja sitomaan muiden tuotteiden kosteus ihoon. Aamulla huuhdellaan lämpimällä vedellä ylijäämät kasvoilta.



Oma kokemukseni tuotteesta?


I'M LOVING IT!!!


Tuotteen koostumus on pehmeä, geelimäinen.

Ihana mieto tuoksu.

Kasvoille levitettäessä antaa ihanan virkistävän tunteen.

Itseasiassa tuote tuntuu kasvoilla niin ihanalle, että sitä tekisi mieli vaan lisätä ja kerrostaa kasvoille... älä kuitenkaan tee näin, koska jättää kasvoille raskaan tunteen, eikä imeydy hyvin (kokeiltu on ;))

Oikein käytettynä kevyen tuntuinen kasvoilla ja imeytyy nopeasti.

Erittäin riittoisa! (100ml pakkaus, n. 1,5kk:n käytön jälkeen on yli puolet vielä jäljellä)

Aamulla iho on ihanan pehmoinen ja kosteutetun oloinen!.

Tämä on ensimmäinensleeping pack mitä olen kokeillut, joten vertailukohteita ei vielä ole, mutta tämä asettaa ehdottomasti riman korkealle muille tuoteille ja tulen tätä aivan varmasti tilaamaan uudelleenkin!


JATKOON!!! <3





maanantai 8. toukokuuta 2017

DATE NIGHT!

Meillä oli eilen mieheni kanssa vapaa-ilta.
 Lapsenvahti hommattuna ja suunnitelmissa viettää muutama tunti ihan kahden kesken ja mennä syömään hyvin Rockpool bar & grill ravintolaan, sekä sitä ennen poiketa Crown casinolla uhkapelejä ihmettelemässä.

Tälläiset vapaa-illat ovat harvinaista herkkua täällä Ausseissa ollessamme. Ilman tukiverkkoa on ainoa mahdollisuus palkata lapsenvahti. Olen tälle jotenkin todella arka, koska en ole aiemmin joutunut ulkopuolista lapsenvahtia käyttämään. 

Crown kompleksi on jättimäinen keskittymä Melbournen keskustassa, joka sisältää casinon lisäksi mm. hotelleita, ravintoloita, kauppoja, elokuvateatterin.

Casinolta sai heti elokuvamaisia viboja. Mielettömät määrät slottimasiinoita vilkkuvine valoineen ja kuten usein elokuvissa, täällä todellisuudessa näitä pelejä pelaavat ikäihmiset, mukavasti laitteen edessä istuen pitkässä rivissä :)

Casino vaikutti jättimäiseltä (ainakin minun mielestäni, kun en ole käynyt aiemmin kuin Casino Helsingissä) useassa kerroksessa ja yksi kerros oli kokonaisuudessaan pelkkiä pokeri pöytiä, sekä black jack pöytiä täynnä. Pokeripoytiä oli varmaankin lähempänä 50 ja pelaajia laidasta laitaan, iäkkäitä rouvia, nuoria miehiä, kasuaalia pukeutumista, kuin myös hienompaa juhla pukeutumista. Yleisfiilis kuitenkin rento. 
Mies kävi myös pokeripöydässä hetken pelaamassa.

Casinolta kävelimme pari minuuttia joen vartta ravintolaamme, joka sijaitsi myös tuossa Crown kompleksissa. Ravintola ulkoa katsottuna näytti ihanan yleelliseltä korkeine kattoineen himmeine tunnelmavalaistuksineen.




Sisälle päästyämme seinän peittää pitkät rivistöt ravintolan voittamia titteleitä kehystettyinä. Pintamateriaalit ovat lähinnä tummaa puuta ja valaistus on hämärä, joten todella tunnelmallista. Tarjoiliat puvut päällä toivottavat lämpimästi tervetulleiksi ja kohtelevat kuin kuninkaallisia ja pitävät huolen, että sinulla on kaikki tarvittava.

Keittiö on jännästi ravintolan keskellä ja avonainen, että näet kuinka ruokasi tehdään. Varmaankin tästä johtuen ravintolassa on myös melkoisen lämmin :)


Ruokalista on kattava ja sieltä olisi voinut vaikka mitä tilata. Ruoka oli uskomattoman hyvää ja sitä todella oli riittävästi. Vatsa kipeänä vielä jälkiruokaa tilaamaan.

alkuruoat


pääruoat

jälkkäri...nammm

Jälkiruoan saapuessa illassa tapahtui yllättävä käänne. 

Mieheni meni vaikean oloiseksi, nousi ylös ja sanoi, että hänellä on minulta jotain kysyttävää.
Ennen kuin kerkesin edes tajuta mitä oli tapahtumassa, oli hän jo polvillaan edessäni ja 
KOSI MINUA!!!

No itkuhan siinä tuli, onnesta, eli kyllä musta tulee kunniallinen rouvashenkilö :D

Loppuilta menikin jotenkin niin häkeltyneissä fiiliksissä, että unohdin mm. ottaa kaikki kuvat, jotka minun oli tarkoitus ravintolasta ottaa, joten tässä nyt vain näitä ennen kosintaa otettuja :)

Ihana ilta kaikinpuolin :)




“When we love, we always strive to become better than we are.
 When we strive to become better than we are, 
everything around us becomes better too.” 


-Paulo Coelho



maanantai 1. toukokuuta 2017

SECRET KEY: snail repairing emulsion

Sarjassamme etana. Tämä on toinen etanatuote jonka nyt esittelen.
Kyseessä on siis Secret keyn snail repairing sarjan emulsiovoide.




Mitä tuote lupaa?
  • kosteuttaa
  • ehkäisee ihovaurioita ja elvyttää ihoa
  • pehmeyttä
  • kiinteyttää
  • virkistää

Oma kokemukseni tuotteesta?
Todella miellyttävä maitomainen koostumus ja hurmaava mieto tuoksu. 
Voide tuntuu uskomattoman virkistävältä kasvoilla, sekä kosteuttaa ihanasti. 

Tuote imeytyy suht nopeasti, PAITSI (!) jos tuotetta sattuu lorahtamaan vähän liikaa ja kaiken taputtelen kasvoilleni niin silloin jää pitkäksi aikaa rasvainen ja raskas olo, joten malttia!
Kuukauden käytön jälkeen katson peiliin ja näen sameuden ihostani kadonneen. Ihoni sävy on tasaisempi ja vaaleampi. 

Täytyy kuitenkin huomioida, että otin usean tuotten kerralla käyttöön tuolloin n. kuukausi takaperin. En voi varmaksi mennä yhden tuotteen vaikutusta kehumaan. Kehun mielummin tuotteiden yhteisvaikutusta ja sitä kuinka selkeästi itse huomaan eron ihossani.

Tämä etana emulsio kuitenkin lukeutuu ehdottomasti yhdeksi suosikkituotteistani sen loistavien ominaisuuksien puolesta!