torstai 27. huhtikuuta 2017

KOSÉ COSMEPORT: babyish (deep moisture mask)


Sheet maskeja eli kangasnaamioita on todella paljon erilaisia eri ominaisuuksilla.
Maskeja voi käyttää vaikka päivittäin, itse käytän noin kahdesti viikossa.

Koska olen vasta tutustumassa Aasialaiseen kosmetikkaan tuntui aika ylivoimaiselta kahlata erilaisia naamioita läpi. Tarjonta on valtava!

Ensimmäiseksi sheet maskiksi kokeiluun valikoitui Kosé cosmeportin babyish deep moisturising mask joka sattui muista tilaamistani tuotteista poiketen olemaan Japanilainen.
Koin käteväksi, että voin ostaa edullisesti 7 maskia samassa paketissa (nettikaupasta josta tilasin tuntui olevan suht hintavia nuo yksittäispakatut). Paketin saa kätevästi uudelleensuljettua etteivät maskit kuivu.

Tämän maskin on tarkoitus olla 10min kasvoilla.




 Mitä Babyish mask lupaa?

  • pehmoisen ihon kuin vauvalla
  • kosteuttaa

Oma kokemukseni tuotteesta?

Maski oli todellä "märkä".
Suht ohutta materiaalia, tuntui vaikealta saada avattua ja levitettyä kasvoille.
Hieman nenäkappale tuntui pieneltä sekä nenän ja suun välinen kappale.
Korkeussuunnassa tuntuu jäävän vähän vajaaksi, kun taas leveyttä on hieman liikaakin.
Vaikea saada rypyt siloitettua maskista
Naamio kasvoilla tuntui ihanan virkistävältä sekä tuntui kuin olisin piristyyt maskin vaikutuksesta!




Maskin poiston jälkeen iho tuntui kosteutetulta ja pehmoiselta, hieman myös rasvaisen oloinen. Taputtelin vielä sormenpäillä lopun nesteen ihooni ja sivelin maskilla kaulan aluetta.

Imeytyminen ihoon tuntui vievän aikaa. Nopealla aikataululla en suosittele tämän käyttöä, juuri tuon rasvaisen tunteen vuoksi. Yleensä naamion käyttö jääkin minulla illalle.

Tuote on tarkoitettu parikymppisille, mutta hyvin näytti vanhempaain lärviä kosteuttavan.

Hajuton.





tadaa...babyface !




keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

YSTÄVISTÄ JA YSTÄVYYDESTÄ




Olen viimeisen kuukauden aikana kärsinyt kasvavissa määrin koti-ikävästä (pieni Suomi-likka suuressa maailmassa).
Erityisesti kaipaan läheisiäni, perhettä ja ystäviä.

Lähipiirini on aina ollut pieni ja läheisiä ystäviäkin on todella vähän.
Nuorena teini-ikäisenä koin  paineita, koska minulla tuntui olevan vähemmän kavereita kuin muilla, kai sekin jonkinlainen suosio-status oli ja epävarmana nuorena ajoittain vaikeaa.

Olen läpi elämäni ollut huono tutustumaan uusiin ihmisiin ja jostain syystä varsinkin naiset karttavat minua. En ole koskaan selvittänyt mistä se  johtuu, mutta muistan kerran käyneeni keskustelun henkilön kanssa, joka kertoi minun näyttävän aina vihaiselta. Liekkö tämä ollut sitten syynä...kerrottakoon myös, että tuo vihaiselta näyttäminen johtui huonosta näöstä ja silmälasien puutteesta! XD
Ehkä  minua on vaikea lähestyä?

En minä aikuisiälläkään sen helpommin niitä ystäviä saa, mutta olen oivaltanut sen, ettei tarvitsekkaan.
Olen surkea pitämää yhteyttä edes niitten kaikkein läheisimpien kanssa, enkä usko, että persoonallisuuteeni soveltuukaan pitää useisiin ihmisiin yhteyttä ja ylläpitää kaverisuhteita.

Muutama rakas ja tärkeä ystävä minulla on, sekä muutamia kavereita ja hei tämä riittää vallan mainiosti.

Kaukana näistä läheisistä olen vasta ymmärtänyt miten huono yhteyteni näihin rakkaisiini on. 
Tuntuu ettei heille enää ole ollut aikaa. Arki töineen, perhe, harrastukset, parisuhde ovat vieneet kaiken ajan ja voimat. 


Kuitenkin nämä ystävät ovat ne ihmiset, jotka tietävät mun parhaat ja pahimmat puolet. Ovat kulkeneet aina vierellä, keiden kanssa kaikki parhaat ja hölmöimmät ja tyhmimmät jutut on tapahtuneet. Ei koskaan tuominneet vaan auttaneet eteenpäin kun on vaikeaa.

Miksi sitten elämän tapahtuessa he ovat se osa joka jää taka-alalle? 
Luulen, että tiedän...
Koska niin vahvat suhteet kestävät sen. Vaikka aina ei ole aikaa ja voimaa tapailla, on hyvä ystävä aina mukana, sydämessä. Siellä heitä kantaa ja sieltä he aina löytyvät ajatuksiin (syllistämään huonosta yhteydenpidosta :D)

Mutta sitten, kun olet näiden ihmisten kanssa ei etäisyyttä ole. On aivan sama onko näkemisestä viikko vaiko vuosi yhteyttä ei tarvitse etsiä, se on läsnä kyllä.

En kuitenkaan sano, että ystävät voi huoletta heittää unholaan ja kaivaa esille, kun heille on tarvetta, en todellakaan! Olen itse toiminut todella surkean ystävän tavoin, kun en edes tiedä mitä kaikille lähimmilleni kuuluu!!! Täällä etäällä kaikesta olen vasta tuonkin asian oivaltanut, kaipauksen ja ikävän kautta, sekä sen ettei se olekkaan mahdollista sopia trffejä huomiselle tai ensi viikolle halutessaan.


Jatkossa pidän ystävyyssuhteistani parempaa huolta. Niinkuin joku sanoi joskus:
"Pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle."


Aito ja hyvä ystävyys kestää elämää ja elämän! 
Rakastan teitä ystäväni <3

perjantai 21. huhtikuuta 2017

MIZON: snail repair eye cream


Etanan limaa käytetään paljon kauneudenhoidossa ja ensimmäisiä asioita, joita Korealaiseen kosmetiikkaan tutustuessani vastaan tuli oli etanan lima. Etanan lima tuntuu aiheuttavan paljon vilunväreitä ja torjuvaa reagointia ja kyllä myönnettäköön ei ajatus liman levittämisestä kasvoille kovin houkuttelevalta kuulosta.

Etanan liman kuitenkin uskotaan auttavan korjaamaan ja häivyttämään ihon vaurioita, kuten pigmenttivaurioita, arpia ja aknen aiheuttamia ihon epätasaisuuksia. Tuloksena ihosta tulee kirkkaampi ja sileämpi.

Tässä Mizonin voiteessa on 80% suodatettua etanan limaa





MIZONin snail repair eye cream lupaa:


  • vaalentaa silmänympärysihoa kuten tummia silmänalusia
  • vähentää ryppyjä
  • kosteuttaa


Olen käyttänyt voidetta nyt noin 3 viikkoa ja silmänympärysihoni on paljon pehmoisempi. Tummat silmänaluset ovat pysyneet yhtä tummina, mutta silmieni ympärillä olevat pigmenttimuutokset ovat HUOMATTAVASTI vähentyneet/ vaalentuneet!

Itse voide on ihanan kevyttä, helposti levittyvää ja jättää kevyen tunteen iholle. Imeytyy nopeasti.

EI tippaakaan limainen :D Voide on lähes hajuton.

Pakkauksessa tulee mukana kätevä "annoslusikka" joka pitää voiteen käyttämisen hygieenisempänä. Hyvin riittoisa voide, koska hyvin pieni määrä riittää kerralla levitettäväksi.

Tykkään tästä tuotteesta kovasti ja varmasti tilaan uudemman kerran!

Kerrottakoon vielä, että olin hyvin skeptinen tälläisen kevyehkön silmänympärysvoiteen suhteen. Silmänympärysiho on aina ollut se eniten vaativa osa kasvoissani. Liian rasvainen voide on aiheuttanut vaan raskasta oloa ja kutinaa, kun taas liian kevyet voiteet kirvelyä ja punoitusta.
Vuosia olen käyttänyt tiettyä apteekista saatavaa perusvoidetta silmänympärys iholleni, koska se on sopinut parhaiten.
Nyt on tuo apteekin purnukka kuitenkin saanut väistyä ihanan etanavoiteen tilalta!

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

IT'S SKIN: power 10 formula vc effector with vitamin C derivatives


Power 10 formula sarjaan kuuluva c-vitaamiinijohdannainen hoitoseerumi, joka lupaa:

  • kirkastaa ihoa
  • kiinteyttää ihoa




Seerumi on paksuhkoa ja iholle laitettaessa hieman tahmaisen oloista, imeytyy kuitenkin kun antaa hetken olla.
Sitruksinen tuoksu. 
Tuotteen olen säilyttänyt jääkaapissa tuon c- vitamiinin vuoksi, joka ei siedä lämpöä, eikä valoa (tosin kun on kyse c- vitamiinijohdannaisesta, en ole varma toimiiko samalla tavalla, mutta parempi kai ottaa vaman päälle ??;)).
Tuntuu myös ihanan viileän raikkaalle, kun laittaa jääkaappikylmänä iholle.

Ensimmäisen käyttöviikon aikana seerumi tuntui iholle laitettaessa ihanan virkistävälle ja ravitsevalle, mutta parin viikon käytön jälkeen tätä vaikutusta en enää huomaa (tottumus?). 

Oma kokemukseni on, että seerumi on IHAN ok. Ihoni on kirkastunut, mutta olen ottanut samaan aikaan tämän kanssa useamman tuotteen käyttöön niin vaikea sanoa, onko yksin tämän vaikutusta. Plussaa tuotteelle on sen edullinen hinta.
Arvosteluja tuotteesta lukiessani tuote jakaa aika selvästi mielipiteitä. Toisessa päässä löytyy aikamoinen hypetys tuotteen puolesta ja toisaalla tuotteen vaikutukset koetaan melko vähäisiksi. Myös osalle on aiheuttanut ihossa ei toivottuja reaktioita. 

Suosittelen kuitenkin tutustumaan kyseiseen sarjaan, sarjassa useampi hoitoneste eri vaikutuksilla. Nopeasti selamalla löytyy myös paljon arvosteuja sarjan tuotteista.

SUNSETS

Asuntomme täällä Australiassa on lähellä meren rantaa ja olemme päässeet nauttimaan mitä uskomattomimmista auringonlaskuista. Ajattelin jakaa näistä muutamia. Kuvat on kuvattu puhelimen kameralla joten laatu ei e paras mahdollinen valitettavasti ole.








"Never waste any amount of time doing anything important when there is a sunset outside that you should be sitting under."
C. JoyBell C.








"Sunset is still my favorite color, and rainbow is second."
Mattie Stepanek








"Sunsets are proof that no matter what happens, every day can end beautifully"
Kristen Butler






Kyllä näissä maisemissa kelpaa elää!! <3

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kuitenkaan yksikään kuva ei pysty vangitsemaan niin uskomatonta kauneutta mitä auringonlasku tarjoaa.
Se herkistää ja tekee nöyräksi
Niin ja onhan ne nyt ihan käsittämättömän romanttisiakin <3

torstai 13. huhtikuuta 2017

THE FACE SHOP Chia seed hydrating toner

Kasvovesiä löytyy Korealaisen kosmetiikan maailmasta pilvin pimein! Kuinka paljon sitten poikkeavat toisistaan? En tiedä. Tässä minun valintani, joka taisi mennä puhtaasti hinnan perusteella tällä kertaa (pakkauskoko jäi vaan tarkistamatta ja olikin minikokoinen)





Mitä tuote lupaa?
  • Kosteuttaa ihoa

Oma kokemukseni tuotteesta?


Muutama tippa riittää taputeltuna koko kasvoille.
Iholla on aivan ihana raikas fiilis tämän laiton jälkeen. Kosteuttaa mukavasti. Imeytyy hetkessä. Miellyttävä mieto tuoksu. On kyllä yksi lempituotteistani ja voin tätä lämpimästi suositella!

tiistai 11. huhtikuuta 2017

HOLIKA HOLIKA lazy&easy; smooth egg skin peeling gel


Ahh... tässäpä vasta tuote. Ei turhaan kehuttu ja ylistetty kasvojen kuorinta geeli. Tätä kehuttiin niin paljon, että päätyi ensimmäiseksi ostoskoriini ;)






Mitä tuote lupaa?

  • poistaa kuollutta ihosolukkoa
  • poistaa likaa ja talia, musta- sekä valkopäitä
  • kirkastaa
  • jättää ihon pehmeäksi ja freesiksi
  • kosteuttaa

Tuote tulee levittää pestyille, mutta kuiville kasvoille pyörivin liikkein, välttäen silmänympärysihoa.

oma kokemkseni tuottesta?

Kaikki alkaa siitä kun saat pakkauksen käteesi. You know? Ensivaikutelman tekee yleensä silmillään. No, pakkaus on hauska kananmunanmuotoinen. On kiva, kun tuotteessa on vähän leikkimielisyyttä :)

Geeli on mukavan juoksevaa ja siinä on suloinen  tuoksu. Tätä tekee mieli hieroa kasvoihin! Geeli levittyy helposti hierottaessa, mutta alkaa sitten paakkuutua kuolleen solukon irrotessa. Pesun ja kuivauksen jälkeen kasvoilla oni hanan raikas fiilis ja KYLLÄ! On iho pehmoinen kuin vauvan pylly. 

Omaan ihoon ei kyllä jää kosteutettu olo (ihoni on hieman pintakuiva) ja kaipaa välittömästi kosteutusta tämän jälkeen.

Musta-ja valkopäiden poistoon en voi ottaa kantaa, koska niitä ei juurikaan ole. Kaikenkaikkiaan hyvä tuote ja voin ehdottomasti suositella tämän hankintaa.

Sama hauska kananmuna teema jatkuu muissakin HOLIKA HOLIKAn lazy & easy sarjan tuotteissa. Varmasti myös tutustumisen arvoisia ja omaan ostoskoriin on ainakin lädössä sarjan all in one master (toner, lotion, essence)

perjantai 7. huhtikuuta 2017

Minä ja Korealainen kosmetiikka

Rehellisesti?

3kk:ta sitten en tiennyt käsitettä Korealainen kosmetiikka, Korean beauty. Facebook muutti maailmani :)
Tutustuin ryhmään K-beauty Suomi ja hetken seurattuani tunsin suurta tarvetta tutustua aiheeseen tarkemmin.
Ensimmäisenä googlattuani löytyi 10-vaiheinen ihonhoitorutiini.


Siis mikä?!?!


Tähänkö tämä tyssäsi?
Minäkö läträisin purkkien ja purnukoitten seerumien ja lotionien kanssa???

Oma ihonhoitorutiinini läpi elämän.., no teini-iästä asti on ollut: vesipesu+perusvoide!! En ole koskaan ollut kiinnostunut läträämään voiteiden kanssa, ei ole ollut tarvetta. Tällä on pärjätty. Onneni on siis ollut hyvä iho. Babyface toisin sanoen.

Nyt kun ikää on jo yli 30 niin olen alkanut nähdä muutoksia omassa ihossani.
Huomaan hymy-ryppyjeni syventyneen, en enää yritä huijata maksaläiskien olevan söpöjä pisamia ja kun katson peiliin katseeni on väsynyt. Iho ei ole kirkas vaan samea. Silmänaluset ovat olleet aina tummat, mutta näin tummat?

Voisiko Korealaisesta kosmetiikasta olla apua jo olemassa oleviin ongelmiin, ja mikä ehkä tärkeämpää; voisiko perusteellisella ihon hoidolla olla vaikutusta minun ihoni tulevaisuuteen?

No kiinnostukseni oli herännyt, joten seuraavaksi kahlaamaan läpi VALTAVAA tarjontaa ihonhoidon ihmemaasta. Apuna käytin facebook ryhmän jäsenten arvioita omista tilaamistaan tuotteista, sekä luin tuotekuvauksia verkkokaupassa.

Tässä ensimmäinen tilaukseni (myöhemmissä kirjoituksissa esittelen jokaisen tuotteen erikseen)



  • the face shop: chia seed hydrating toner
  • cosrx: advanced snail 96 mucin power essence
  • secret key: snail repairing emulsion
  • it's skin: power 10 formula vc effector with vitamin c derivatives
  • etude house: moistfull collagen sleeping pack
  • mizon: snail repair eye cream
  • holika holika: lazy&eazy: smooth egg peeling gel
  • kosé cosmeport: babyish deep moisture mask (tämä tuote on Japanilainen) 


LET'S SEE...

minä...jag...me...yo...moi...ich

Vähän minusta...

Lokakuinen ilta 1985...parahdus...tuskaisen ponnistelun jälkeen siinä hän on...

...

okei, ei niin pitkälle...

...

Minä, 31-vuotias yhden lapsen äiti-ihminen. Tällä hetkellä nautin elämästäni kotiäitinä Australiassa, jonne elämä heitti viime syksynä (tai miehen halu lähteä ulkomaille töihin).
Itse kaipasi tuolloin pientä irtiottoa.
Koin työni tuolloin huomattavan kuormittavaksi ja energiani imeväksi
(olen lähihoitaja ja olin töissä kotihoidossa)
Emme toki lennosta lähteneet, vaan tämä on ollut mieheni pitempiaikainen unelma.




Täällä auringon alla on akut latautuneet ja paluu koti Suomeen on edessä heinäkuussa.
Tulevaisuus työn suhteen on vielä vähän auki.
Tiedän, ettei kotihoito ole enää minua varten. Rakastan kyllä vanhusten hoitoa, mutta työn luonne on vuosien varrella muuttunut itselleni ja omille arvoilleni sopimattomaksi, joten täältä palataan vähän niin kuin takki auki ja helmat heiluen.
Jotain lyhytaikaisia töitä on mahdollisesti tiedossa, sekä olen aikeissa hakea opiskelemaan syksyllä.

Olen hiljattain hurahtanut täysin Korealaiseen kosmetiikkaan ja tulen blogissa käymään varmasti läpi joka ikisen ostokseni :D

Toinen tällä hetkellä lähellä sydäntäni on kuntosali harrastukseni. Pari vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti, viimeisen puolenvuoden aikana enemmän säännöllisesti.

Olen introvertti ihminen ja rakastan omaa rauhaani ja tilaani, sekä koen ahdistusta, jos näitä ei ole tarjolla tarpeeksi. Nautin toki muiden ihmistenkin seurasta, mutta en haali ympärilleni massoja ihmisiä vaan lähipiirini on suht pieni.

RAKASTAN:
Musiikkia ja sen fiilistelyä
Laulamista (ahh niin ihanan epävireistä ja naapureita ilostuttavaa)
Syksyisiä pimeitä iltoja
Syksyn ja kevään tuoksua
Villasukkia ja lämmintä vilttiä
kynttilän valoa
nukkumista

VIHAAN:
kylmää!
aamuherätyksiä




En tässä sen enempää lähde sieluani auki repimään, kirjottelisin muuten varmaan vielä Joulunakin ja vieressä 5-vuotias kärsimätön lapsi haluaa äitin nyt muistipelin pariin!


SO...bye for now <3