sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

IT'S SKIN: power 10 formula vc effector with vitamin C derivatives


Power 10 formula sarjaan kuuluva c-vitaamiinijohdannainen hoitoseerumi, joka lupaa:

  • kirkastaa ihoa
  • kiinteyttää ihoa




Seerumi on paksuhkoa ja iholle laitettaessa hieman tahmaisen oloista, imeytyy kuitenkin kun antaa hetken olla.
Sitruksinen tuoksu. 
Tuotteen olen säilyttänyt jääkaapissa tuon c- vitamiinin vuoksi, joka ei siedä lämpöä, eikä valoa (tosin kun on kyse c- vitamiinijohdannaisesta, en ole varma toimiiko samalla tavalla, mutta parempi kai ottaa vaman päälle ??;)).
Tuntuu myös ihanan viileän raikkaalle, kun laittaa jääkaappikylmänä iholle.

Ensimmäisen käyttöviikon aikana seerumi tuntui iholle laitettaessa ihanan virkistävälle ja ravitsevalle, mutta parin viikon käytön jälkeen tätä vaikutusta en enää huomaa (tottumus?). 

Oma kokemukseni on, että seerumi on IHAN ok. Ihoni on kirkastunut, mutta olen ottanut samaan aikaan tämän kanssa useamman tuotteen käyttöön niin vaikea sanoa, onko yksin tämän vaikutusta. Plussaa tuotteelle on sen edullinen hinta.
Arvosteluja tuotteesta lukiessani tuote jakaa aika selvästi mielipiteitä. Toisessa päässä löytyy aikamoinen hypetys tuotteen puolesta ja toisaalla tuotteen vaikutukset koetaan melko vähäisiksi. Myös osalle on aiheuttanut ihossa ei toivottuja reaktioita. 

Suosittelen kuitenkin tutustumaan kyseiseen sarjaan, sarjassa useampi hoitoneste eri vaikutuksilla. Nopeasti selamalla löytyy myös paljon arvosteuja sarjan tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos! :)