perjantai 21. huhtikuuta 2017

MIZON: snail repair eye cream


Etanan limaa käytetään paljon kauneudenhoidossa ja ensimmäisiä asioita, joita Korealaiseen kosmetiikkaan tutustuessani vastaan tuli oli etanan lima. Etanan lima tuntuu aiheuttavan paljon vilunväreitä ja torjuvaa reagointia ja kyllä myönnettäköön ei ajatus liman levittämisestä kasvoille kovin houkuttelevalta kuulosta.

Etanan liman kuitenkin uskotaan auttavan korjaamaan ja häivyttämään ihon vaurioita, kuten pigmenttivaurioita, arpia ja aknen aiheuttamia ihon epätasaisuuksia. Tuloksena ihosta tulee kirkkaampi ja sileämpi.

Tässä Mizonin voiteessa on 80% suodatettua etanan limaa





MIZONin snail repair eye cream lupaa:


  • vaalentaa silmänympärysihoa kuten tummia silmänalusia
  • vähentää ryppyjä
  • kosteuttaa


Olen käyttänyt voidetta nyt noin 3 viikkoa ja silmänympärysihoni on paljon pehmoisempi. Tummat silmänaluset ovat pysyneet yhtä tummina, mutta silmieni ympärillä olevat pigmenttimuutokset ovat HUOMATTAVASTI vähentyneet/ vaalentuneet!

Itse voide on ihanan kevyttä, helposti levittyvää ja jättää kevyen tunteen iholle. Imeytyy nopeasti.

EI tippaakaan limainen :D Voide on lähes hajuton.

Pakkauksessa tulee mukana kätevä "annoslusikka" joka pitää voiteen käyttämisen hygieenisempänä. Hyvin riittoisa voide, koska hyvin pieni määrä riittää kerralla levitettäväksi.

Tykkään tästä tuotteesta kovasti ja varmasti tilaan uudemman kerran!

Kerrottakoon vielä, että olin hyvin skeptinen tälläisen kevyehkön silmänympärysvoiteen suhteen. Silmänympärysiho on aina ollut se eniten vaativa osa kasvoissani. Liian rasvainen voide on aiheuttanut vaan raskasta oloa ja kutinaa, kun taas liian kevyet voiteet kirvelyä ja punoitusta.
Vuosia olen käyttänyt tiettyä apteekista saatavaa perusvoidetta silmänympärys iholleni, koska se on sopinut parhaiten.
Nyt on tuo apteekin purnukka kuitenkin saanut väistyä ihanan etanavoiteen tilalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos! :)