maanantai 19. kesäkuuta 2017

10 vuoden profiilikuvat facebookissa

Törmäsin jonkun tädin blogissa ( joka oli törmännyt siihen jossain toisessa blogissa ja kuitenkin oli alunperin jonkun muun blogista???? ) tälläiseen hauskan oloiseen kuvahaasteeseen. Minusta tämä oli tosi kiva ja ajattelinkin, että haluan itse kanssa kokeilla ja vähän muistella noita hetkiä kuvien takana.

Facebook tiliähän minullä ei ole ollut kuin vuodesta 2009, mutta ajattelin nuo vanhemmat kuvat käydä nappaamassa Irc-galleriasta, joka Facebookkia ennen oli kovinkin aktiivisessa käytössä.

Ihan jokaista kuvaa en kuitenkaan vuosien varrelta nappaa, koska niitä taitaa olla suht monta :D

Voi miten hauskaa oli mennä tuone irc-gallerian puolelle katselemaan noita vanhoja kuvia. Muistin jopa vielä salasananikin!

 Irc-gallerian kätköistä vuodelta 2007.
Tästä kuvasta mulla on semmonen mielikuva, että halusin jonkun coolin kessuttelukuvan (koska ehdottoman cooliahan se tietysti oli!) ja näitä samankaltaisia otoksia taisi tuolloin olla useampikin kamerassa.
Mikä tässä kuvassa kuitenkin nyt herätti huomioni, on nuo kamalat pureskellut kynnen nysät! Lapsesta saakka olen kynsiä pureskellut ja vasta viimeisen 10 vuoden aikana niitä ajoittain onnistunut kasvattamaan... edelleen tulee niitä kausia, kun kynnet ovat jatkuvasti suussa ja rumiksi pureskeltuina...Onneksi kuitenkin hyvin harvoin enää!


Tämäkin kuva on vuodelta 2007 ja tuolta Irc-galleriasta myös napattu. Tässä kuvassa on selkeästi lähdetty hakemaan pisteitä söpöilemällä! Kuva on otettu ensimmäisen oman vuokra-asuntoni makuualkovista ja sänkyni päältä...Ei siis mikään perinteinen makuukammarikuva kuitenkaan!
Tuo alkovi oli aivan ihana! Pienessä yksiössä sen sai verhoilla eristettyä, sekä olin laittanut jokaiseen alkovin seinään pimeässä hohtaviä tähtiä! Ihana! Sängystä oli jalat ruuvattu irti, joten käytännössä se oli vain patja lattialla tähtien tuikkeessa...


Jemmoistani ei löytynyt yhtään kuvaa vuodelta 2008, joten oli tyytyminen vielä yhteen 2007 otettuun kuvaan ja tämäkin kaivettu samasta paikasta kuin kaksi edeltäjäänsä.
Tämän kuvan tarkoitus oli siis selkeästi saada uusi upea kuva galleriaan jakoon...
Noh...oli kai tämä silloin omasta mielestä upea?????
Kivasti valotettu toi naama hei!

v.2009, ensimmäinen Profiilikuvani facebookissa (samainen kuva on muuten viimeinen irc-galleriaan lisäämäni).
Tästä kuvasta muistan vain, että sarjatuotantona yritin räpsiä itsestäni hyviä kuvia...kovinkaan moni niistä ei kuitenkaan kovinkaan hienosti onnistunut. Olen kyllä aina ollut sitä mietä, että minusta ei kovin hyviä kuvia saa. Olen jotenkin tosi luonnottoman oloinen yleensä kuvissa.

 V.2010 ja uusi tukka! n. kerran viiteen vuoteen minulle on aina iskenyt himo tummaan tukkaan. Muuten aina blondina viihtyvänä tumma kai tuo kivaa vaihtelua. Tässä on tainnut luottokampaaja juuri hiukset leikata, kun ovat niin nättinä! Tämän jälkeen en ole enää tummaksi värjännytkään! Se on liian vaivalloista saada vaalea takas nopeasti tummaan kyllästyttyä.




Tässä vielä toinen kuva tuolta samalta vuodelta tummalla tukalla. Tässä ollaan vissiinkin lähdössä tyttöjen kanssa vähän ulos. Tuo toppi/mekko löytyy muuten edelleen (sullottuna johonkin niistä useista jätesäkeistä missä kaikki vaatteeni tällä hetkellä Suomessa makaavat varastossa).

vuodelta 2011 Jätettäköön ystävä kuitenkin pois tästä kuvasta, koskaa lupaakaan julkaisemiseen ei ole kysytty. Tämä kuva on otettu illanvietosta vanhojen koulukavereiden kanssa. Näitten neitosten kanssa sitä tuli peruskoulussa Pyörittyä paljon ja ehkä vähän huonoja tapojakin opittua. Mahtavia aikoja!
Kuvasta näkyy kuinka tummaa sävyä vaalennellaan...Tapani mukaan neuvoja kuuntelematta olen sitä itse värjäillyt ja aikaanhan aina saanut tuon kauniin oranssin sävyn...yak!

v.2011 edelleen. Kuva on otettu ensimmäisellä omalla web kamerallani. Tuohon aikaan pidin tätä kovinkin hyvänä kuvana...nykyään ihmettelen miksi?

v2012. kuva otettu kuukausi lapsen syntymän jälkeen. Hyvin näkyy kasvoilla raskauden aikana kerätyt ylimääräiset kilot.


v.2012. tässä kuvassa synnytyksestä on kulunut jo 8kk. Pyöreys kasvoilta hävinnyt. Taitaa olla taas kampaajakäynti takana, hiuksista päätellen.


V. 2013 alkaakin profiilikuvia olla jo himppasen enemmän! Tässä kuvassa koen ensikosketuksen ihaniin jättimäisiin rilleihin. Nämä lasin kuuluvat tuttavapariskunnan jommalle kummalle osapuolelle (molemmilta löytyy mahtavat isot lasit!) ja tästä hetkestä eteenpäin minulta löytyy useita kuvia isot rillit päässä lainattuna tuolta pariskunnalta. Myöhemmin tuli hankittua itsellekkin omilla vahvuuksilla suht isot lasit


v. 2013. tässä on meneillään joku jännä porkkanakokeilu... ei ehkä ihan kiva...


v.2013 edelleen... tästä kuvasta tykkäsin kovasti... sarjassamme 100 selfietä, jospa 1 onnistuis...

v.2013 jatkuu... kivaa valotusta naamaan salamalla...not...tässä lähdössä selvästi taas iltaa viettämään!



v.2013...vielä viimeinen... tässä ollaan pokeria pelaamassa selkeällä poker facella... ja pupun korvilla...eiku



v 2014. Tässä nämä omat ihanat rillit!!!! Tykkäsin noista hirrrveesti kunnes löystyivät ja naarmuuntuivat, eivätkä enää pysy päässä! Toisaalta on kai se jo aikakin hommata uudet.
Tätä kuvaa olen palannut lähiaikoina usein ihastelemaan, koska hiukseni ovat tällä hetkellä enää olkapäille...yhyyyy...ja voi kuinka kaipaankaan pitkiä hiuksia!!!! Muistuttelen kuitenkin aina nenäliinaan niiskutuksen lomassa, että tuolloin hiusteni latva oli todella huonokuntoinen ja hermoni menivät jatkuvasti noiden hiusten kanssa!


tämäkin otos on vuodelta 2014. Olen huono tekemään hiuksilleni yhtää mitään! Siis todella huono! Ranskan letti on ehkä monimutkaisin väkerrys minkä osaan tehdä! Tässä kuvassa on ilmeisen selvästi tuoda esille kiharretut hiukset. Pipo on päässä peittämässä epäonnistuneen yläosan...Ja jälleen selkeästi ulos lähdössä!

 v.2015 tältä vuodelta ovat profiilikuvat jotenkin todella huonoja! Tämä kuva on kuitenkin ihan ehdoton suosikkini, vaikka harmikseni kovin suttuinen. Tässä olemme mieheni kanssa pipefesteillä.
Oli ihan mahtava reissu! Taisi olla ensimmäinen kahden keskeinen reissu vkl <3

v2015 Antalya... Minä, serkkuni ja molempien pojat lomareissulla.  Lähdettiin vikana iltana ottamaan vähän hotellin altaalle kuvia.


v.2015, ostin pojalleni prismasta lähän pipoja syksyä ja talvea varten alennuksessa kun olivat. Yksi pipoista oli niin iso, että meni omaankin päähän!
Tämä on muuten mieheni lempikuva minusta!

 v2016. Tässä on kokeiltu jonkinlaista rainbow/my little pony efektiä saada hiuksiin biozellin eri sävyisillä väreillä
 v2016  biozellin värillä astetta rajumpaa lookkia :D sininen oli ihan hauska väri, mutta pirun huono kulumaan tukasta pois!!! yli 1/2 vuoden jälkeen oli häivähdys sinistä vielä hiuksissa!
v.2016 Lontoo... <3 kuva omasta hotellihuoneesta...kampauspöydän peilien kautta sai mielestäni hauskan kuvan.

v.2017 pitkään haaveissa ollut harmaa tukka toteutettu mustalla kevyt värillä sekä hoitoaineella... Sininenhän tämäkin lopulta oli!


v2017 Melbourne Eureka tower


v.2017 Melbourne crown casino... ikimuistoinen treffi-ilta, jolloin mieheni kosi mnua! <3


Ja viimeisimpänä tuorein profiilikuvani.

Kuvia tuli ehkä vähän liiankin kanssa, mutta tämän tekeminen oli ihan älyttömän hauskaa.Pääsi kaivelemaan vanhoja muistoja muistin kätköistä. Hauskaksi osoittautui myös tuo Irc-galleriassa käynti pitkästä aikaa. On vaan tuo sivu muuttunut niin paljon, etten enää oikein osaa käyttääkkään :D


BTW...tavaraa ei edelleenkään ole karsittu tarpeeksi... Alkaa aika käydä vähiin...



































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos! :)