torstai 8. kesäkuuta 2017

DERMAL: Milk collagen essence mask




Minulla on käytössä tällä hetkellä Dermal sarjan sheet maskit ( yht.16kpl) joistan tulen myöhemmin tekemään jonkin näköisen, kokoisen (hajuisen...?) yhteenvedon. Tänään käytin sarjan Milk nimellä kulkevan naamion, joka sisältää mm. maitoproteiinia ja halusin tulla tänne kertomaan erikseen tästä yksittäisestä maskista, koska tämä tuntui nousevan huomattavasti muiden kokeilemieni sarjan maskien yläpuolelle.

Normaalisti käytän sheet maskeja iltarutiinini yhteydessä paristi ehkä viikossa, mutta tänään tämä maski pääsi kokeiluun keskellä päivää.

Olin aamulla hoitanut iho rutiinini normaalisti, mutta sitten lähdin käymään salilla ja tämän jälkeen oli luonnollisesti mentävä suihkuun. 

Koko rutiinia en millään jaksanut kokonaan alkaa uudelleen tekemään, joten ajattelin kokeilla, kuinka hyvin yksittäinen sheet maski onnistuu kosteuttamaan ihoani. 

Suihkun jälkeen kuorin kasvoni kuorintageelillä ja tunne kasvoilla oli mitä hirvittävin!
Kuiva, kirvelevä ja kiristävä. 
Tunne oli niin inhottava, että olisi tehnyt mieli kirkua tai vähintään potkia tuolin jalkoja.

Maski vauhdilla naamaan ja peiton alle tietokoneen ääreen.

20min kuluttua otin naamion kasvoiltani ja taputtelin loput hoitonesteet kasvoilleni. Kun loputkin nesteestä olivat kuivuneet, oli kasvoillani todellakin hyvin kosteutettu olo. Poiketen aiemmista saman sarjan naamioista tämä ei jättänyt ihon pintaa tahmaiseksi, enemmänkin hieman rasvaisen oloiseksi.

Laitoin kyllä vielä silmänympärysvoiteen just in case, mutta muuten kasvoilleni ei mennyt mitään muuta tuotetta. Ja kyllä, tämä tuntui melko riittävältä. Ihan täydellisesti kosteutetulta ei kuitenkaan, mutta kyllä tämän voimalla puolikkaan päivän menee ihan helposti.

Tähän asti en ole tämän sarjan maskeista ollut kovinkaan otettu, mutta tässä tuntuu kuitenkin selvästi olevan tehoa. Maskihan lupaa kosteuttaa, kiinteyttää sekä ravita ihoa. Tästä tuotteesta löytyy myös ihana pehmeä mieto tuoksu.

Omat naamioni ovat siis ostettu ebaystä ja näitä tuli samassa setissä 16 erilaista. Myös yksittäisiä sarjan maskeja, sekä isompia settejä samoja maskeja näyttäisi olevan myynnissä. Jos löydän tätä maitonaamiota myytävän yksittäin niin varmasti tilaan näitä muutaman lisää käyttöön.

Happy face is pretty face!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos! :)